Η 29χρονη καλλιτέχνιδα από το δυναμικό της Golden Records και της Μinos EMI κυκλοφόρησε το τέταρτο single της «Παλιές φωτογραφίες». Τώρα η Άσπα μιλάει στο ΟΚ! για την απώλεια του αδελφού της Mad Clip αλλά και την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα.

Έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο το γεγονός πως ο αδελφός σου ήταν τραγουδιστής;

Πριν από δύο χρόνια περίπου δημιουργήσαμε με τον αδελφό μου το τραγούδι Oh no. Δυστυχώς μετά μας πρόλαβε η ζωή και τον έχασα. Ο Mike Σταθάκης που έχει την εταιρεία Golden Records, η οποία ανήκει στη Minos EMI, ήταν πολύ καλός φίλος του αδελφού μου, είχε ακούσει το τραγούδι και εκείνος με βοήθησε να ξεκινήσω.

Ο Mad Clip πίστευε στο ταλέντο σου;

Ο αδελφός μου πίστευε πολύ σε μένα. Το πλάνο που είχαμε ήταν να με βοηθήσει και να δημιουργήσουμε και κομμάτια μαζί. «Πάμε να τους τα πάρουμε όλα» μου έλεγε. Αλλά θα σου πω κάτι, μακάρι να μην τον έχανα ποτέ, και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια.

Τι κρατάς από εκείνον;

Είμαι πολύ περήφανη για το έργο που άφησε. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που απαλύνει λίγο τον πόνο που αισθάνομαι. Δεν είναι εύκολο να βρίσκομαι σε ένα μαγαζί και να ακούω τα τραγούδια του. Είναι πολύ νωπό ακόμα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απώλεια, δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους όταν χάνουν έναν δικό τους άνθρωπο, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια στιγμή. Όλες έχουν μια πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μου. Για τον κόσμο ήταν ο Mad Clip, για εμένα ήταν ο αδελφός μου.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μανωλάς

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ