Μια δύσκολη εγκυμοσύνη περνά η Άρτεμις Αστεριάδη η οποία σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στο Ιnstagram περιέγραψε τι περνά, αφού μάλιστα έχει αναγκαστεί να νοσηλευτεί ακόμη και στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή της βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι μέχρι να γεννήσει.

«Βλέπω άλλες εγκυούλες που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η καθημερινότητα τους είναι περιποιημένες και ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα και βλέπω και εμένα σαν εδώ καθηλωμένη στο κρεβάτι να κλώθω για μήνες… Σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα και κάθε φορά που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πως είμαι έτσι λέω; Έχω πέσει πολύ.

Οι σωματικές αντοχές μου αλλά και οι ψυχικές είναι στον πάτο αλλά ακόμα κρατιέμαι σκέφτομαι ότι κάθε μέρα που περνάει γλιτώνουμε και την θερμοκοιτίδα μετά σκέφτομαι αυτά τα ματάκια που θα αντικρίσω.

Ε, βουρκώνω από ευτυχία κοιτάζω τον Δημητράκη μου και λέω, ”αξίζει κάθε πόνος συνέχισε μην τα παρατάς” και μετά κλαίω πάλι… Άτιμο πράγμα οι ορμόνες… Εσύ; Είχες εύκολη εγκυμοσύνη η σαν εμένα; Γιατί εγώ παίρνω δύναμη από εσάς όταν μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μου» έγραψε η Άρτεμις Αστεριάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ