Ο Άρμι Χάμερ σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των 13 ετών και πολλά άλλα στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες για κανιβαλισμό και βιασμό.

Πίσω στο 2021, τα υποτιθέμενα γραπτά μηνύματα του 36χρονου ηθοποιού προς διάφορες γυναίκες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων στα οποία περιέγραφε λεπτομερώς τις υποτιθέμενες κανιβαλιστικές φαντασιώσεις και τα σεξουαλικά φετίχ του. Επίσης, κατηγορήθηκε για καταχρηστική συμπεριφορά από διάφορες γυναίκες.

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, ο Άρμι Χάμερ έδωσε μια συνέντευξη στο Air Mail, όπου μίλησε για τις κατηγορίες, αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει και είπε ότι το ενδιαφέρον του για το BDSM ξεκίνησε αφού είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως έφηβος.

«Είχα αυτές τις νεότερες γυναίκες στα μέσα της δεκαετίας του 20 και εγώ είμαι στα 30 μου. Ήμουν ένας επιτυχημένος ηθοποιός εκείνη την εποχή», δήλωσε. «Θα μπορούσαν να είναι ευτυχισμένες να είναι απλώς μαζί μου και θα έλεγαν ναι σε πράγματα που ίσως δεν θα έλεγαν ναι από μόνες τους. Αυτή είναι μια ανισορροπία δύναμης στην κατάσταση».

Σχετικά με το ενδεχόμενο αυτοκτονίας αποκάλυψε ότι το σκέφτηκε καθώς η ζωή του άρχισε να διαλύεται. «Απλά βγήκα στον ωκεανό και κολύμπησα όσο πιο μακριά μπορούσα και ήλπιζα ότι είτε θα πνιγόμουν, είτε θα με χτυπούσε ένα σκάφος, είτε θα με έτρωγε ένας καρχαρίας», θυμήθηκε, ενώ ζούσε στα νησιά Κέιμαν. «Τότε συνειδητοποίησα ότι τα παιδιά μου ήταν ακόμα στην ακτή και ότι δεν μπορούσα να τους το κάνω αυτό».

Ο Άρμι μοιράζεται δύο παιδιά, την 8χρονη Χάρπερ και τον 6χρονο Φορντ, με την πρώην σύζυγό του Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ παρενέβη για να τον βοηθήσει τον κατά τη διάρκεια της πτώσης του, πληρώνοντας για τη θεραπεία του, παρέχοντάς του πρόσθετη οικονομική βοήθεια και ένα μέρος για να μείνει αφού ορθοποδήσει.

«Υπάρχουν παντού παραδείγματα, με τον Ρόμπερτ να είναι ένα από αυτά, ανθρώπων που πέρασαν αυτά τα πράγματα και βρήκαν τη λύτρωση μέσα από ένα νέο μονοπάτι. Και αυτό, νομίζω, είναι αυτό που λείπει από αυτή την κουλτούρα της ακύρωσης, του woke-mob», δήλωσε. «Τη στιγμή που κάποιος κάνει κάτι λάθος, τον πετάνε στα σκουπίδια. Δεν υπάρχει καμία ευκαιρία για αποκατάσταση».

Και συνέχισε: «Όταν ρίχνουν κάποιον σαν εμένα στη φωτιά για να προστατευτούν… το μόνο που κάνουν είναι να μεγαλώνουν τη φωτιά. Και αυτή η φωτιά είναι πλέον εκτός ελέγχου και θα κάψει τους πάντες».

Αν και αρνείται οποιαδήποτε εγκληματική συμπεριφορά, ο παραδέχεται ότι ήταν ένας «μα@@» και έχει περάσει πολύ χρόνο δουλεύοντας πάνω στον εαυτό του.

«Είμαι εδώ για να παραδεχτώ τα λάθη μου, να αναλάβω την ευθύνη για το γεγονός ότι ήμουν μαλ@@, ότι ήμουν εγωιστής, ότι χρησιμοποίησα τους ανθρώπους για να νιώσω καλύτερα, και όταν τελείωσα, προχώρησα», δήλωσε.

«Τώρα είμαι ένα πιο υγιές, πιο ευτυχισμένο, πιο ισορροπημένο άτομο. Είμαι σε θέση να είμαι εκεί για τα παιδιά μου με έναν τρόπο που δεν ήμουν ποτέ… Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη ζωή μου και την ανάρρωσή μου και για όλα. Δεν θα ήθελα να γυρίσω πίσω και να αναιρέσω όλα όσα μου συνέβησαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ