Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ειρήνη Ξυπνητού το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο τους ο Άρης Τσάπης είχε κάνει πρόταση γάμου επί σκηνής στην αγαπημένη του Ειρήνη. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένη μαζί» είχε στήσει την πρόταση γάμου με τη βοήθεια φίλων και συναδέλφων του στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Οι συντελεστές της παράστασης σήκωσαν τη σύντροφό του στη σκηνή και ο Άρης Τσάπης βγήκε από τα παρασκήνια και γονάτισε μπροστά της.

@eirini_xup

Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου σε εσένα…Που ποτέ δεν σταματάς να με διεκδικείς και να μου δείχνεις ποσό με αγαπάς! Σε αγαπώ Αρουλη μου ως τον ουρανό, τα αστέρια, το φεγγάρι που λέει το Φιλιππακι μας ❤️ Ανυπομονώ να έρθω να σε βρω στην εκκλησία 🔜👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️💍 #tsapisfamily @Aris Tsapis

♬ πρωτότυπος ήχος – Ειρήνη Ξυπνητού

Όπως εξήγησε εκείνη μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok ο ηθοποιός που γνωρίσαμε στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» είχε προγραμματίσει αυτή την πρόταση γάμου επί σκηνής το 2020 όταν έμαθαν ότι περιμένουν ο πρώτο τους παιδί. Ωστόσο τότε ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα και έτσι η πρόταση πραγματοποιήθηκε ιδιωτικά, μέχρι την περασμένη Πέμπτη που έγινε και ενώπιων θεατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ