Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε ότι στο Survivor όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τις “παρανομίες” που κάνει ο καθένας και είναι στην ευχέρεια του καθενός πώς θα παίξει το παιχνίδι.

«Εκεί μέσα επειδή είναι τόσο δύσκολες οι καταστάσεις, όλοι ξέρουμε για όλους “παρανομίες” που κάνουμε εκτός παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την ηθική του καθενός, αν ο άλλος θέλει να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει, αν κάποιος θέλει να σε “φάει”. Θα μπορούσα πέρσι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να πω πράγματα για όλους. Αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω έτσι», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης.

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε ότι εκτός από την αναταραχή που υπάρχει τώρα με τη φημολογούμενη αποβολή δύο παικτών ίσως υπάρξει κι άλλη “βόμβα” στο Survivor All Star τις επόμενες μέρες.

«Ακόμα και φέτος που όπως βλέπουμε έρχεται μια ποινή, ίσως και αποβολή από το παιχνίδι δύο παιδιών, μπορεί να μην είναι και οι μόνοι που έχουν επικοινωνία στο παιχνίδι φέτος. Γίνεται ένας χαμός γενικά. Ενημερώνομαι από παιδιά που αποχωρούν και μου λένε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά με κινητά μέσα. Ίσως κάποια στιγμή να σκάσει κι άλλη μια “βόμβα” μέσα στις επόμενες μέρες. Γενικά λίγο η παραγωγή το έχει χάσει το εργάκι», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ