Μετά την δημόσια κόντρα που είχε ο Άρης Σοϊλέδης με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Twitter και μετά από όσα έχουν συμβεί στο Survivor All Star, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε τη θέση του.

«Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθειες, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα και ό,τι συνέβη το λέω. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο. Όταν λένε κάτι για μένα, ή με ρωτάνε κάτι πάντα θα λέω την αλήθεια. Όταν θα λένε ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω με αποδεικτικά στοιχεία. Όπως είδατε, η Κάτια παραδέχτηκε ότι είχε γίνει αυτό που είπα, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάποιος λέει ψέματα».

Για τον χαρτί που είχε γράψει ο Σπύρος Μαρτίκας για να επικοινωνήσει με την αδερφή του μέσω της παραγωγής, απάντησε: «Δεν είναι μόνο ο Σπύρος Μαρτίκας που κάνει κάτι τέτοιο, έχουμε δει κι άλλα επεισόδια φέτος. Ίσως να βγουν κι άλλοι στο μέλλον. Αυτά πρέπει να τα ελέγχει η παραγωγή και αφορά μόνο αυτή. Ότι είναι να βγει θα βγει.

Όσο ήμουν στο Survivor η παραγωγή δεν έριχνε ψάρια, όπως λέει ο Τριαντάφυλλος. Από εκεί και πέρα, ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει αν λέει αλήθειες ή όχι, ξέρουμε ποιος είναι. Έχει πει πάρα πολλές αλήθειες, οι οποίες βγάινουν και σε πολλά συμφωνώ μαζί του. Ο Άρης δεν μπήκε φέτος γιατί δημιουργούσε προβλήματα, αλλά έχουν γίνει χειρότερα. Είναι κρίμα γιατί χαλάει η έννοια του πρότζεκτ».

«Ο κόσμος που με στήριζε με στηρίζει σε ένα άλλο πρότζεκτ και με ακολουθεί. Μένω σε αυτό, ό,τι κακοπροέραιτο και τοξικό δεν θέλω να υπάρχει στη ζωή μου», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ