Η Αρετή Πασχάλη μίλησε την εκπομπή «Μαμά-δες», για την μητρότητα αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Όταν γέννησα, το μωράκι μας έμεινε στο νοσοκομείο γιατί έπρεπε να μείνει στη θερμοκοιτίδα, παράμεινα με τον σύντροφό μου, ήμασταν ακόμη οι δυο μας. Την επόμενη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο, φόρεσα τα καλά μου, φόρεσα τα τακούνια μου, βάφτηκα, φτιάχτηκα και πήγαμε σε μια πολύ ωραία ταράτσα ενός εστιατορίου για να γιορτάσουμε τον ερχομό του Αλκίνοου. Είχα το ράμματα και το έπαιζα υπέρλαμπρη, πονούσα πάρα πολύ, αλλά ήθελα να το ζήσω», είπε αρχικά η Αρετή Πασχάλη.

«Έρχεται  η μέρα να πάρουμε το μωρό στο σπίτι μας. Εκεί ξεκινάει για εμένα μια πάρα πολύ σκοτεινή και δύσκολη περίοδος. Άρχισα να εκδηλώνω μια πάρα πολύ υποτονική συμπεριφορά, κάθε μέρα ήταν πιο δύσκολη για εμένα. Δεν μπορούσα να πάω από τον καναπέ στο κρεβάτι και το αντίστροφο. Δεν μπορούσα να πάρω το παιδί στην αγκαλιά μου, δεν μπορούσα να χαρώ. Ήθελα μόνο να κλαίω», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός για την δύσκολη περίοδο μετά τη γέννα.

«Αισθανόμουν ότι τελειώνει η ζωή μου, τελειώνω ως επαγγελματίας, ότι τελειώνω ως γυναίκα και ότι… τι είναι αυτό που έκανα… Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι έχω πρόβλημα και ζήτησα να πάω σε ψυχίατρο και σε ψυχολόγο», είπε η Αρετή Πασχάλη.