Τι κι αν οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν το πλατό του GNTM και υπήρξαν για χρόνια συνεργάτιδες στο Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά, πλέον όποτε διασταυρώνονται οι δρόμοι τους δεν είναι απαραίτητο ότι θα μιλήσουν. Συγκεκριμένα, στην τελευταία τους συνάντηση τη Δευτέρα 10 Ιουνίου σε event η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν αντάλλαξαν κουβέντα όπως αποκάλυψε προ ημερών ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣου».

Η Βίκυ Καγιά με την πιο french προσέγγιση σε manicure και pedicure

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί κι εκείνη όχι μόνο δεν αρνήθηκε το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι μιλάει με αυτούς που θέλει.

«Ναι. Δεν μιλήσαμε. Συμβαίνει. Αμελητέας σημασίας είναι. Πραγματικά! Το καταλαβαίνεις. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, γυναίκες. Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον πιστεύω. Πραγματικά δεν με στεναχωρεί καθόλου. Έχω αποφασίσει, έχω επιλέξει και μπορώ να επιλέγω ποιους ανθρώπους θέλω μαζί μου. Δεν χρειάζεται να μιλάω με κανέναν. Μιλάω με αυτούς που θέλω», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του First Dates.

Διαβάστε επίσης: Ζενεβιέβ Μαζαρί – Βασίλης Καρύδης: Σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ