Ο Απόστολoς Ρουβάς αποχώρησε από το reality επιβίωσης μετά από 5 μήνες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο. Τους τελευταίους μήνες δοκίμασε τις αντοχές του στο Survivor και μας είχε συστηθεί τηλεοπτικά ως ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά είχε κερδίσει το έντονο ενδιαφέρον του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά και της ομοιότητάς του με τον διάσημο αδερφό του.

Έχουμε γνωρίσει καλά τον Απόστολο Ρουβά, ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν τον τρίτο αδερφό τους, Νίκο. Πρόκειται, για τον ετεροθαλή αδερφό, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Εκείνος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αδερφός του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά ακολουθεί έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ο Νίκος Ρουβάς είναι είκοσι εννέα ετών και εργάζεται στην Κέρκυρα ως ξυλογλύπτης. Αποφοίτησε από το μουσικό σχολείο της Κέρκυρας, άνοιξε το δικό του εργαστήρι ξυλογλυπτικής στο νησί, όπου ζει μόνιμα και στο οποίο μάλιστα τον επισκέφτηκαν πρόσφατα ο Απόστολoς Ρουβάς.

Ο ο μικρότερος, αδερφός τους είναι πολύ διαφορετικός στην εμφάνιση όπως μπορούμε να δούμε στην φωτογραφία που μοιράστηκε ο ίδιο στα social media.

Να σημειώσουμε ότι πέντε μήνες μετά ο Απόστολος Ρουβάς έχει σημειώσει μια μεγάλη αλλαγή, έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει αλλάξει λίγο και το look του αφήνοντας τα μαλλιά του να μακρύνουν.

Και μπορεί οι κακουχίες του Survivor να μην άφηναν πολλά περιθώρια για καλωπισμό, ωστόσο, και στο πάρτι της ένωσης, ο Απόστολος Ρουβάς διατήρησε το look με τα μούσια. Εκεί μάλιστα, ο γνωστός σεφ είχε πάρει και το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του αδελφού του, Σάκη Ρουβά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ