Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν πρώην παίκτης του Survivor Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία του στο reality. Μια εμπειρία που τον γέμισε εικόνες και σημάδια παντού στο σώμα του, όπως παρατήρησε η παρουσιάστρια.

«Ήταν δύσκολο να μείνω ήρεμος, πνίγεσαι δεν μπορείς να μιλήσεις» τόνισε ο αδερφός του Σάκη Ρουβά. Και συνέχισε ο Απόστολος Ρουβάς: «Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που σε φέρνει στα όρια σου γιατί είναι συνδυαστικά πράγματα. Πεινάς, είσαι σε ακραίες συνθήκες και συμβιώνεις με άτομα που δεν γνωρίζεις».

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, πέρασε από μία μεταβατική περίοδο μέχρι να επανέλθει στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς του.

«Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ μέσα στο Survivor. Και διατροφικά προβλήματα είχα και διαταραχές, είχε συνηθίσει αλλιώς ο οργανισμός και στο κομμάτι του ύπνου είχα θέματα» εξήγησε. Ωστόσο συμπλήρωσε πως η οικογένεια και η σύντροφός του τον στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει την τύχη του στο reality επιβίωσης.

Για τα προσωπικά του είπε πως με τη σύντροφό του είναι μαζί έναν χρόνο. Μάλιστα πρόσθεσε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια; «Θαυμάζω τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν κάνει, φαντάζομαι και τον εαυτό μου να έχω οικογένεια» είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

Δείτε το βίντεο:

Τέλος, δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε τηλεοπτικές προτάσεις μετά το ντεμπούτο του στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα στο Mega.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ