«Στην κωμωδία με έχει διδάξει ο μεγαλύτερος δάσκαλος, ο Σταμάτης Φασουλής. Θα έχω μια μικρή συμμετοχή στο “Τμήμα Ηθών” την επόμενη σεζόν έχουμε πει με τον Μανούσο Μανουσάκη», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε και σε δύο συναδέλφους του, τη Βάνα Μπάρμπα και τη Μιμή Ντενίση.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους μίλησε ακόμα για σχέσεις λέγοντας ότι: «Σίγουρα με έχουν απατήσει. Εγώ δεν έχω απατήσει ποτέ». Στη συνέχεια σχολιάζοντας της πρόσφατες δηλώσεις της Βάνας Μπάρκα για την ερωτική σχέση 2 εβδομάδων που είχαν ότι ήταν “και οι δυο εκρηκτικοί και σκοτωνόμασταν”, σχολίασε: «Το είπε η ίδια, μην πείτε ότι το έχω πει εγώ. Είναι ωραίος τύπος η Βάνα».

Απόστολος Γκλέτσος: «Η Μιμή εκνευρίζεται όταν τη μιμούμαι»

Παράλληλα, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στη Μιμή Ντενίση και θυμήθηκε το περιστατικό στα γυρίσματα της σειράς «Κάποιος να τη φυλάει».

«Το πιο προσφιλές αστείο σε εμένα είναι όταν μιμούμαι την Μιμή. Δηλαδή παίζει η Μιμή και παίζω κι εγώ σαν τη Μιμή. Κι εκνευρίζεται πάρα πολύ. Δεν θέλει. Μια ημέρα το έκανα και άρχισε να με βρίζει και με πέταξαν έξω από το γύρισμα με εντολή της και έπαιζε μόνη της», είπε ο ηθοποιός.

Επιπλέον, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε σε ψέματα που έχουν ειπωθεί για εκείνον και στο πρόβλημα της υγείας του.

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εμένα ήταν η περίπτωση με τα ναρκωτικά.

Το πρόβλημα υγείας δεν με άλλαξε. Μου επέβαλε έναν τρόπο ζωής προς όφελός μου. Δεν κάνω καμία κατάχρηση. Φοβάμαι τον τρόπο του θανάτου. Φοβάμαι τον πόνο, να μην πάρει χρόνια και βασανίζεσαι. Τον θάνατο σαν θάνατο τον αποζητώ, είναι λύτρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ