Μια εξομολόγηση έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον γάμο εξπρές με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ο οποίος κράτησε μόλις 17 μέρες. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Παρασκευή.

Απόσπασμα είδαμε και στην εκπομπή «Ελένη».

Ο ίδιος μίλησε για την γνωριμία του με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, αλλά και την αντίδραση της μητέρας της. «Θυμάμαι η Μαρία Ελένη είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη να δει τη Ζωή Λάσκαρη στο θέατρο. Βρεθήκαμε και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Ήμουν 30 και αυτή 18 στα 19. Ήταν ωραίο κοριτσάκι. Ένα βράδυ της είπα: “Να αφήσουμε τους γέρους και να βγούμε οι δυο μας;”».

«Κάναμε παρέα… Είπα στη Ζωή Λάσκαρη: “Ζωή, μάλλον η μικρή με θέλει”. Και εκείνη μου είπε: “Μπράβο ρε γέρο-μπισμπίκη”. Τα φτιάξαμε. Ένα βράδυ που καθόμασταν όλοι μαζί και τρώγαμε με τη Ζωή τον Σταμάτη Φασουλή και δυο ακόμη ανθρώπους της είπα: “Να σου πω μικρή, θες να παντρευτούμε;”. Και μου είπε: “Ναι”. Πήραμε κατευθείαν τηλέφωνο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και είπε “Μη με ανακατεύετε”», συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τον μόλις 17 ημερών γάμο τους και τον χωρισμό, ο ηθοποιός έδωσε τη δική του εκδοχή: « Ήταν παιδί και ήμουν άντρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Μαρία Ελένη, απλά κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ».

Και πρόσθεσε κλείνοντας: «Όταν πήγαμε να μείνουμε μαζί κι εγώ έλειπα 15 ώρες, μόλις γύριζα, αντί να βγούμε εγώ ήθελα να κοιμηθώ. Εκείνη σκεφτόταν “έτσι θα ζήσω; γιατί τον παντρεύτηκα;”».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τη μέρα που παντρεύτηκα με τον Απόστολο Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ