Αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση σύλληψης 47χρονου αξιωματικού του Λιμενικού ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός Απόστολος Γκλέτσος.

Από το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και πέντε ιδιωτών που κατηγορούνται για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, έγινε γνωστό πως στη δικογραφία της υπόθεσης φέρεται να υπάρχει το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου ως πελάτη του.

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, σημείωσε:

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας που έχω (είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του). Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει».

Στη συνέχεια απάντησε γιατί θεωρεί ότι τον εμπλέκουν στην υπόθεση. «Δεν το ξέρω αυτό, αλλά θα το βρούμε. Προς το παρών δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος. Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους. Περιμένω να δω τι θα γίνει, αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Βεβαίως, θα βάλω συνήγορο μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη. Προς το παρόν όχι» και πρόσθεσε, ότι δεν πιστεύει τα ονόματα που ακούγονται στην υπόθεση και ότι περιμένει να δει «κάτι επίσημο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ