Ο Νίκος Απέργης έκανε την έκπληξη. Ο φακός του okmag απαθανάτισε τον αγαπημένο τραγουδιστή και τη σύζυγό του, Δώρα έξω από το μαιευτήριο. Ο ίδιος είναι ένας low profile καλλιτέχνης, οπότε επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και όσον αφορά τη γέννηση του παιδιού του.

Οι δυο γονείς βγαίνουν από τo μαιευτήριο με τον ευτυχή πατέρα να κρατά το ριλάξ με το νεογέννητο μωρό.

Ο Νίκος Απέργης, ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, όπως τα «Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Εγώ Ο Δυνατός» και «Ίσως», έγινε πατέρας.

Θυμίζουμε πως το 2021 ο Νίκος Απέργης παρουσίασε το music video «Για Όλα Ικανοί». Μέσα από την ερμηνεία του και την εικόνα, θίγει το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών χωρισμένων γονιών, ενός από τα πιο φλέγοντα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Το music video «Για Όλα Ικανοί», σε σκηνοθεσία Θεόφιλου Μαλαχία, έχει ως αρωγό στο δυνατό του μήνυμα τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού», που αγωνίζεται για την αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου στον τομέα που αφορά την επιμέλεια μετά το διαζύγιο.

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ζητούν να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα μας εδώ και 40 χρόνια και δίνει την επιμέλεια στον ένα μόνο γονέα, στο 90% των περιπτώσεων στη μητέρα και να δίνεται η επιμέλεια από κοινού και στους δύο γονείς παρά τον χωρισμό τους.

Το τραγούδι «Για Όλα Ικανοί», σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου κυκλοφόρησε το 2017, ως τραγούδι των τίτλων αρχής της ταινίας «Τζαμάικα» με πρώτο ερμηνευτή τον Χρήστο Μάστορα.