Η Πάολα διατηρεί δεσμό με τον Λάζαρο Βαφειάδη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, με τη ζωή τους να παίρνει μια διαφορετική τροπή τους τελευταίους μήνες.

Το ζευγάρι, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το okmag, ήρθε κοντά την περίοδο της καραντίνας και ζούσε τον έρωτά του στην Κρήτη. Συγκεκριμένα οι δυο τους μοίραζαν τον χρόνο τους μεταξύ Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς ο Λάζαρος Βαφειάδης διατηρούσε επιχειρήσεις στην Κρήτη.

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο αποφάσισαν από κοινού να μετακομίσουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του okmag αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας πούλησε τα μαγαζιά που διατηρούσε στο Ρέθυμνο, ενώ κράτησε το ποσοστό του στο ξενοδοχείο και το νυχτερινό κέντρο στη Χερσόνησο Ηρακλείου προκειμένου να μπορεί να αποχωριστεί τη γενέτειρά του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Έκτοτε οι δυο τους μένουν μόνιμα στη συμπρωτεύουσα ενώ επισκέπτονται συχνά τη Χαλκιδική, όπου κατοικεί η οικογένεια της Πάολας. Αυτό συμβαίνει τις καθημερινές καθώς κάθε Παρασκευή το ζευγάρι μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα με τη γνωστή τραγουδίστρια να πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Fever μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η κοινή τους αγάπη για το νησί ωστόσο δεν τους κρατάει πολύ καιρό μακριά. Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει στο okmag: «Πρόσφατα επισκέφτηκαν και πάλι την Κρήτη. Και οι δυο την αγαπούν πολύ. Όταν έρχονται προτιμούν να περνούν χαλαρές στιγμές με τους φίλους του Λάζαρου ενώ η Πάολα κάνει το χατήρι τους και πιάνει συχνά το μικρόφωνο για να τραγουδήσει στις παρέες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ