Η Νένα Μεντή αποχώρησε από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βρυκόλακες» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

Από το Εθνικό Θέατρο ανακοινώθηκε ότι η Νένα Μεντή αντικαθίσταται στην παράσταση για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Τον ρόλο της θα αναλάβει η Ναταλία Τσαλίκη.

Το έργο ανεβαίνει εικοσιπέντε χρόνια από την τελευταία φορά που ανέβηκε στο Εθνικό Θέατρο (1997). Γιώργος Ζιόβας, Κατερίνα Μαούτσου, Περικλής Μουστάκης και Αργύρης Πανταζάρας πρωταγωνιστούν στην παράσταση η πρεμιέρα της οποίας μετατίθεται στις 9 Νοεμβρίου 2022.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να προχωρήσουν εντός 20 ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους.

Η υπόθεση του έργου «Βρυκόλακες»
Η κυρία Άλβινγκ ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του Ιδρύματος που έφτιαξε στη μνήμη του συζύγου της. Ο γιος της Όσβαλντ, καταξιωμένος ζωγράφος που ζει από παιδί στο εξωτερικό, έχει επιστρέψει για την τελετή. Ο παλιός οικογενειακός φίλος και διαχειριστής του Ιδρύματος Πάστορας Μάντερς έχει έρθει και αυτός για να εκφωνήσει λόγο για την προσφορά του λοχαγού Άλβινγκ. Όμως, κάτω από την αψεγάδιαστη, γυαλιστερή επιφάνεια, κάτι άρρωστο και σαθρό ελλοχεύει. Ένα κουβάρι από ψέματα και μυστικά, προδομένους έρωτες, συγκάλυψη και υποκρισία αρχίζει να ξετυλίγεται σταδιακά, την ώρα που οι μάσκες πέφτουν, ολόκληρο το οικοδόμημα της αγίας οικογένειας κλυδωνίζεται και τα φαντάσματα του παρελθόντος ξυπνούν, διψώντας για το αίμα των ζωντανών.

https://www.n-t.gr/el/events/repertory/vrykolakes#p1-1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ