Από το 2016 που χώρισε από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ έχει τη βασική επιμέλεια των έξι παιδιών τους με όλη αυτή τη δοκιμασία να την έχει στιγματίσει. Την Τετάρτη, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Eternals μίλησε στο περιοδικό People και ομολόγησε ότι δεν είναι «τέλειος γονιός» για τα έξι παιδιά της. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι είναι πολύ «σκληρή» με τον εαυτό της όταν κάνει την αυτοκριτική της: «Κάθε μέρα νιώθω ότι έχω περισσότερη επίγνωση για όλα όσα δεν κάνω σωστά».

H Αντζελίνα με τις κόρες της Ζαχάρα και Σιλό στο Φεστιβάλ της Ρώμης την Κυριακή (The Mega Agency)

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν είμαι τέλειος γονιός σε καμία περίπτωση», ενώ συμπλήρωσε: «Κάθε μέρα νιώθω ότι έχω περισσότερη επίγνωση για όλα όσα δεν κάνω σωστά. Και είμαι αρκετά σκληρή και αυστηρή με τον εαυτό μου, γιατί νιώθω συχνά, “Κάνω το σωστό; Άραγε είπα το σωστό;”».

Η Αντζελίνα Τζολί με τα πέντε παιδιά της τον 17χρονο Παξ, τη 16χρονη Ζαχάρα, τη 15χρονη Σιλό και τα 13χρονα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ, σε ταξίδι τους στη Ρώμη. (Backgrid UK)

Ωστόσο, σημείωσε ότι τα παιδιά της είναι υπομονετικά και η «καλοσύνη» τους ήταν πολύ θεραπευτική για εκείνη καθώς συνεχίζει να βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Πιτ για την επιμέλεια των πέντε από τα έξι παιδιά τους (τον 17χρονο Παξ, τη 16χρονη Ζαχάρα, τη 15χρονη Σιλό και τα 13χρονα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ) , καθώς ο 20χρονος Μάντοξ είναι ενήλικας.

(The Mega Agency)

«Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου. Και είμαι πολύ ανθρώπινη με τα παιδιά μου», είπε η ηθοποιός της ταινίας Gia στο νέο τεύχος του People με το αφιέρωμα στην καλοσύνη (Kindness Issue) με την ίδια να ποζάρει στο εξώφυλλο με ένα μπεζ πουλόβερ. Η Τζολί είπε επίσης ότι βρίσκει τεράστια χαρά όταν τα βλέπει να μεγαλώνουν: «Έχω έξι πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους στο σπίτι μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με όλα τα διαφορετικά στάδια που περνούν… Έχω χρέος να τα βοηθήσω να καταλάβουν ποιοι είναι. Και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι αν δεν εξελιχθείς με ενθουσιασμό μαζί τους» πρόσθεσε η σταρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ