Την Άντζελα Γκερέκου συνάντησε η Νίκη Λυμπεράκη στη «Μεγάλη Εικόνα» με την ηθοποιό να την υποδέχεται στο σπίτι της στην Κέρκυρα.

Η ηθοποιός και πολιτικός, περπατώντας με τη δημοσιογράφο, στα γραφικά στενά του νησιού, μίλησε για τη ζωή της και τους πολλαπλούς ρόλους της καριέρας της.

Τι είπε για τη «Γη της Ελιάς» και την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου;

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως αυτό που το φοβίζει είναι ο θάνατος, και όχι τόσο για εκείνη, όσο για τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η Νίκη Λυμπεράκη τη ρώτησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο που συμπληρώνει φέτος 3 χρόνια από τότε που έφυωε από τη ζωή.

«Δεν με ενοχλεί όταν με ρωτάνε για τον Τόλη, είναι που κάθε φορά λέω “πώς να βρω τις σωστές λέξεις να περιγράψουν το ταξίδι 25 χρόνων με έναν τέτοιο άνθρωπο με τόσα έντονα που ζήσαμε στη ζωή μας;”. Είναι το συναίσθημα που δεν περιγράφεται, βιώνεται. Είμαι ευγνώμων που έκανα την πορεία μαζί του», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

«Βίωσα την απώλειά του δύσκολα πολύ. Από μικρή δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα, σαν να φιλιώνεις με αυτό, σαν να ζεις με αυτό. Η σχέση και μετά τον θάνατο διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται και λες τον γνωρίζω καλύτερα. Κατά έναν τρόπο ζεις μια συνέχεια γνωριμία, σχέσης και επαφής με την ψυχή που αγάπησες, που ζήσατε μαζί και δημιουργήσατε.

Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τραγούδι, εικόνα με τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα, μετά από ένα διάστημα λέω “τι ωραία υπάρχει τον βλέπω”. Νοσταλγείς, συγκινείσαι», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Με chunky sneakers και total black σύνολο στη Γλυφάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ