«Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης δεν έδινε συνεντεύξεις. Τον πλήγωσε κάτι και απομονώθηκε;», ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου την καλεσμένη του στο «Ενώπιος Ενωπίω» Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός απαντώντας στο ερώτημά του μίλησε για πρώτη φορά για όσα πλήγωσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω. Αλλά αν δεν τα πω και τώρα, πότε να τα πω; Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει και εγώ και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι «ναι, πληγώθηκε». Πληγώθηκε από τη χώρα, από το νομικό σύστημα, από το δικαστικό σύστημα. Πληγώθηκε από πολλές αδικίες που έγιναν εις βάρος του. Πληγώθηκε από τα MME, τα δελτία ειδήσεων, τις εκπομπές που γίνονταν. Άλλοι σεβάστηκαν και άλλοι δεν σεβάστηκαν τι ήταν ο Τόλης και πόσα είχε δώσει στον χώρο και τους ανθρώπους», είπε η Άντζελα Γκερέκου λέγοντας πόσο είχε βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονταν σε ανάγκη.

«Σε σχέση με το χρήμα, ενώ ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους δεν είχε καμία πρακτική σχέση. Όταν είχε ξεσπάσει το θέμα το φορολογικό, αυτό το θέμα ήταν δέκα χρόνια πριν στα δικαστήρια. Το πώς και γιατί το έβγαλαν και ο πολιτικός κόσμος τότε μέσω των μέσων ενημέρωσης ότι ο σύζυγος της πολιτικού χρωστά όλα αυτά στην Εφορία λες και ήταν πρωτοφανές, αυτό από το 2004 που μου ζήτησαν να κατέβω βουλευτής το πρώτο πράγμα που είπα ήταν αυτό.

Ήταν η συνέπεια ενός διαζυγίου. Και η συνέπεια λόγω της αφέλειας και αγνότητας ενός ανθρώπου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου αναλύοντας όσα συνέβησαν.

«Το αποτέλεσμα ήταν ότι όλη του η περιουσία κατασχέθηκε από το κράτος. Αυτοί που λένε ότι ο Τόλης έκλεψε το κράτος, αντίθετα. Το κράτος του πήρε όλη του την περιουσία από μια κακοδικία που έγινε. Έπεσαν σαν τα κοράκια να τον φάνε. Τότε ο Τόλης είπε ότι «εγώ βοήθησα τόσο πολύ τα κανάλια στην αρχή τους και έβγαινα και δεν ζήτησα ποτέ τίποτα, λίγο ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητάω και δεν την είχα, άρα δεν θέλω να μιλήσω μαζί σας», κατέληξε η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ