Σε γιορτινή διάθεση η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η ηθοποιός ποζάρει με καρό πιτζάμες καθισμένη στο πάτωμα του σαλονιού της. Πίσω της μια λευκή πολυθρόνα, μερικά όμορφα φωτιστικά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Τα μάτια της είναι στραμμένα στα φωτεινά λαμπιόνια που στολίζουν το όμορφα διακοσμημένο πράσινο δέντρο της, ενώ η Άντζελα Γκερέκου χαμογελά με μια γλυκιά ηρεμία.

Πριν από λίγο καιρό η Άντζελα Γκερέκου είχε εξομολογηθεί για τα χρόνια που έζησε με τον Τόλη Βοσκόπουλο. «Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες.

Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του», είχε πει στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1996 με κουμπάρο τον Τέρενς Κουίκ. Μάλιστα ο γάμος τους όπως είχε αποκαλύψει είχε αναβληθεί αρχικά εξαιτίας του θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ