Το Ζάππειο φιλοξενεί το Athens Fashion Week 2024 και από το Σάββατο και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες θα είναι ο οίκος της μόδας!

Η αυλαία του Athens Fashion Week 2024 άνοιξε στο Ζάππειο Μέγαρο με την έκθεση «Η Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004 -Παρίσι 2024».

Το παρών στην πρώτη μέρα της εβδομάδας μόδας έδωσε και η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μαμά και κόρη απαθανατίστηκαν να κάθονται στην πρώτη γραμμή, ενώ η ηθοποιός, παραχώρησε και δηλώσεις.

«Χαίρομαι που στην Ελλάδα στη χώρα μας συμβαίνουν όλα αυτά τα σπουδαία γεγονότα που αφορούν στη μόδα. Έχουμε προσκεκλημένους και καλεσμένους από πολύ υψηλού επιπέδου μόδας του εξωτερικού όπως η Elissabetta Franchi. Το σόου της ήταν εξαιρετικό, σε αυτόν τον μαγικό χώρο που είναι πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού.

Χαίρομαι επίσης που και οι Έλληνες θα δώσουν πάλι το παρών τους. Και θέλω να πω ότι παρατηρώ ότι η ελληνική μόδα ανεβαίνει όλο και πιο πολύ. Έχουμε πολλούς σχεδιαστές που κάνουν καριέρα και στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες σχεδιαστές δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα άπο τους ξένους», συμπλήρωσε η Άντζελα Γκερέκου.

Στον χώρο θα φιλοξενηθούν και οι δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών που με έμπνευση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα σχεδιάσουν μια δημιουργία αφιερωμένη σε αυτή την ενέργεια.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε και η επίδειξη της διάσημης Ιταλίδας σχεδιάστριας, Elissabetta Franchi.

Tο επιτυχημένο ιταλικό brand, με 140 μπουτίκ ανά τον κόσμο, επιλέγουν μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Κέιτ Χάντσον, η Τζέσικα Άλμπα, η Έμιλι Μπλαντ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Lady Gaga και οι Καρντάσιανς.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Kathy Heyndels με τη συλλογή “Blooming” και του Μάριου Τόγκου με τη συλλογή ‘‘Vendetta’’.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργία Σιακαβάρα: Στο Athens Fashion Week στο Ζάππειο με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πλεύρη

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης άνοιξε το σόου της Kathy Hayndels στο Athens Fashion Week

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ