Μια νέα κοινή επίσημη μφάνιση έκανε η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Η πρόεδρος του ΕΟΤ και ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Studio Μαυρομιχάλη και στην επίσημη πρεμιέρα «Η Κοριτσιέρα των Βούρλων». Η Ελένη Φιλίνη και η Κατερίνα Αγγελίτσα αφηγούνται στη σκηνή του Studio Μαυρομιχάλη ιστορίες εκατοντάδων γυναικών που για πολλές δεκαετίες εκατοντάδες άσκησαν έγκλειστες το επάγγελμα της πορνείας στα Βούρλα.

Σπύρος Θεοδόσης, Άντζελα Γκερέκου, Χρήστος Φωτίδης.

Η εντυπωσιακή ηθοποιό επέλεξε για την εμφάνισή της ένα total black σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, διάλεξε ένα μαύρο τοπ με παντελόνι., Το συνδύασε με πανωφόρι σε κλασική γραμμή. Δίπλα της ήταν η μοναχοκόρη της Μαρία Βοσκοπούλου. Η κοπέλα επέλεξε ενα μαύρο μίνι φόρεμα με φερμουάρ, καλσόν και combat μπότες.

Από τις 16 Ιανουαρίου ξεκινά ξανά η προβολή των νέων επεισοδίων τη σειράς η «Γη της ελιάς» στο Μega με την Άντζελα Γκερέκου να υποδύεται τη δυναμική Αθηνά Βρεττάκου. Στην παράσταση μάλιστα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τη Νίκη Παλληκαράκη που έκανε guest εμφάνιση στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

 Άνζελα Γκερέκου, Βίκυ Βολιώτη, Ελένη Φιλίνη, Νίκη Παλληκαράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ