Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου έκανε την πρώτη κοσμική εμφάνισή της στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έργου του ΕΟΤ και ενός καλού συνεργάτη της, η Άντζελα Γκερέκου. Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός που συμμετέχει φέτος και στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega «Η Γη της Ελίας» προσπαθεί να βρει σιγά σιγά τις ισορροπίες της. Η Άντζελα Γκερέκου έκανε την πρώτη κοσμική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής

Το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου, η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ βρέθηκε στην παράσταση «Το μυστικό τραγούδι του κάστρου» του Γιώργου Βούκανου. Η ίδια ήθελε να στηρίξει το συγκεκριμένο εγχείρημα και ντυμένη στα μαύρα δέχθηκε να κάνει λίγες δηλώσεις on camera.

«Σε δύσκολους καιρούς καταφέραμε να είμαστε εδώ και είμαι ευτυχής. Με τον Γιώργο Βούκανο έχουμε μια συνεργασία και στον ΕΟΤ. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε τέτοιου είδους καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις» είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στην κάμερα του Happy Day.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη συμμετοχή της στη «Γη της Ελιάς», απάντησε: «Δεν θα μιλήσουμε τώρα γι’ αυτό. Είμαι χαρούμενη όμως που συνδυάζω και τις δύο ιδιότητές μου. Παραμένει μόνο μία αυτή της αρχιτέκτονα. Προτεραιότητά μου είναι φυσικά ο ΕΟΤ. Μετά από τόσα χρόνια, η συμμετοχή μου στη σειρά ήρθε τη σωστή στιγμή. Η σειρά διαφημίζει την Ελλάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ωστόσο, όταν έγινε αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερις μήνες, Η Άντζελα Γκερέκου ήρθε σε αμηχανία. Συγκεκριμ΄να, όταν ρωτήθηκε πώς θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, εκείν ανέφερε: «Δεν θέλω να απαντήσω κάτι άλλο. Νομίζω πως όλοι αντιλαμβάνεστε την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάμε».

Δείτε το Video με την Άντζελα Γκερέκου στην πρώτη κοσμική εμφάνιση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ