Εννιά μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η οικογένειά του προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της και να βρει και πάλι τις ισορροπίες της. Η Άντζελα Γκερέκου, όπως και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου δεν τον ξεχνούν στιγμή και προσπαθούν να θυμούνται τις πιο όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί του.

Αυτήν τη φορά η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τη συμπλήρωση των εννιά μηνών από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο μεγάλος καλλιτέχνης αφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Ιουλίου 2021, βυθίζοντας σε θλίψη τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram τρεις φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα «9» για τους εννιά μήνες που είναι μακριά της.

Η Άντζελα Γκερέκου μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο και έπειτα από ένα μικρό διάστημα απομόνωσης επέστρεψε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», ενώ συνεχίζαει και τη δράση της ως Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε στα 81 του χρόνια, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. Το επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό του σημειώθηκε λίγο πριν να πάρει το εξιτήριό του. Η απώλειά του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα που τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του. Στην κηδεία του βρέθηκε μάλιστα πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο και το τελευταίο χειροκρότημα στον άρχοντα της νύχτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ