Η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται να έχει φτιάξει τις σχέσεις της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση μετά τη δικαστική διαμάχη που είχαν.

Πριν από λίγες μέρες ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης πως: «Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι πλέον, μιλάει και με τον γαμπρό της, τον Φώτη Λώση. Αυτό το μωράκι έχει λιώσει τον πάγο. Δεν μιλάμε για επαγγελματική συνεργασία, μιλάμε για αποκατάσταση οικογενειακών σχέσεων».

Η Άντζελα Δημητρίου πραγματοποίησε μια εμφάνιση στο Λιτόχωρο μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και δίπλα της βρέθηκε ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης. Στη «Super Κατερίνα» πρόβαλλαν μια κοινή τους φωτογραφία όπου αποδεικνύει το τέλος της διαμάχης τους.

«Ήρθε η Άντζελα Δημητρίου ήρθε στο ξενοδοχείο, πανέμορφη και χαμογελαστή με όλους. Εγώ είδα μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον γαμπρό της, τον είχε σαν παιδί της, δεν μας είχε πει κάτι αλλά δεν γνωρίζω τι είχε συμβεί αλλά το κλίμα ήταν πολύ ωραίο. Μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ήταν πολύ κοντά στην Άντζελα και δεν κατάλαβα αν είχε τον ρόλο του μάνατζερ. Δεν πλησιάσαμε γιατί δεν θέλαμε να τους ενοχλήσαμε επειδή ήρθαν για να ηρεμήσουν» ανέφερε η σύζυγος του ξενοδόχου που ήταν μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Φώτη Λώση.

Διαβάστε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Στην παιδική χαρά με την εγγονή της – «Το αίμα νερό δε γίνεται»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ