Η κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός και την εγκυμοσύνη της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη,. Όπως τόνισε με τρυφερότητα: «Είναι ότι καλύτερο που θα έρθει στη ζωή μας., Η ζωή μας θε γεμίσει με κλάματα, φωνές χαρές, όλα μαζί. Ο θεός να προσέχει το παιδί μου να είναι πάντα καλά, γιατί ξέρεις μια μάνα είναι πάντα μάνα».

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς«.

Θυμίζουμε πως η είδηση της εγκυμοσύνης έγινε γνωστή μέσα από τον προσσωικό λογαριασμό της Άντζελας Δημητρίου μέσα από μια νέα τρυφερή ανάρτηση.  Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε με τον δικό της τρόπο πως η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, περιμένει το πρώτο της παιδί. Είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Φώτη Λιόση και έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γεμάτη συγκίνηση, η Άντζελα Δημητρίου ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της να ποζάρει μπροστά από έναν πίνακα με τις δυο τους.

Η τραγουδίστρια γράφει στο σχόλιο: «Ανυπομονώ το κοριτσάκι μου θα γινεί μανούλα! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ