Η ζωή της Lady του ελληνικού τραγουδιού έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Μόλις πριν από 14 ημέρες ήρθε στη ζωή η εγγονή της. Η κόρη της Όλγα και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης έγιναν για πρώτη φορά γονείς προσφέροντας μεγάλη συγκίνηση στην Άντζελα Δημητρίου.

Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό της εγγονής της, η Άντζελα Δημητρίου δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Την αγάπη που απλόχερα τους δίνει θέλησαν να της την επιστρέψουν με ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Εκτός από την κόρη της και τον σύζυγό της, κοντά της ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη και η Βάσω Καπόνη.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας, η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου, μού έκαναν την ημέρα τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου. Σας αγαπώ», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου δημοσιεύοντας ένα βίντεο με στιγμές από το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Διαβάστε επίσης:

Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη – «Λύγισε» από συγκίνηση η Άντζελα Δημητρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ