Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη κρατούν μια τυπική σχέση ανάμεσά τους και μάλιστα στην κηδεία της μητέρας της τραγουδίστριας, είχαν έρθει κοντά για να συμπαρασταθεί η μια στην άλλη.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα», η Άντζελα Δημητρίου δεν θα κινηθεί τώρα νομικά προς την κόρη της λόγω πένθους:

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά. Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με τη δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της. Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και η ίδια πρωτίστως».

Διαβάστε επίσης: Όλγα Κιουρτσάκη: Η γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία και οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ