Ο archorman του Alpha και παρουσιαστής της «Αυτοψίας» Αντώνης Σρόιτερ άφησε για λίγο το κομμάτι της ενημέρωσης για μια μικρή εξόρμηση στη φύση και συγκεκριμένα σε καταρράκτες.

Ο δημοσιογράφος έπειτα από 3 ώρες ανάβαση στον βορειοανατολικό Παρνασσό κατάφερε να φτάσει στους καταρράκτες της Τρύπης κοντά στο χωριό Τιθορέα. Πρόκειται για δύο παράλληλους καταρράκτες έναν μικρό και έναν μεγαλύτερο. Το νερό του μικρού καταρράκτη αναβλύζει μέσα από μία τρύπα στα βράχια, από όπου έχει προκύψει και η ονομασία «Τρύπη».

Μακριά από την εικόνα με τα κοστούμια και τις γραβάτες με την οποία τον βλέπουμε καθημερινά, ο Αντώνης Σρόιτερ πόζαρε μόνο με τη βερμούδα του, χωρίς τη μπλούζα του με φόντο τους καταρράκτες της Τρύπης.

(Instagram/antonis_sroiter)

Ο δημοσιογράφος λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση, αλλά και το υγρό στοιχείο. Στο παρελθόν έχει πολλές φορές δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις βόλτες του με σκάφος. Είναι εξάλλου και δεινός ψαροντουφεκάς.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη στο Θέατρο Άλσος. Αφορμή οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου με τον οποίο ο δημοσιογράφος διατηρεί φιλική σχέση.

Μαζί με τη σύζυγό του κάθισαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, ενώ στην παρέα τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου, που εκείνο το βράδυ γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Επιπλέον, το ζευγάρι δεν είχε χάσει την ευκαιρία να κάνει τα μπάνια του στη Μύκονο από τις αρχές του καλοκαιριού. Για την ακρίβεια, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη είχαν εντοπιστεί από τους φωτογράφους στον Ιούνιο στην παραλία Ψαρρού.

Η Ιωάννα μάλιστα επέλεξε για την παραλία ένα ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό με cut-outs. Ένα σχέδιο που τόνισε το γυμνασμένο της σώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ