Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού στο podcast που ανέβηκε στο Youtube και μίλησαν για την μουσική καριέρα του, τα παιδικά του χρόνια αλλά και

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε για τα παιδικά του χρόνια ότι: «Εγώ μεγάλωσα σε μια επαρχία της Θεσσαλονίκης. Δούλευα σε οικοδομές και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Έχω δουλέψει χιλιάδες ώρες στη ζωή μου τόσο σε χειρονακτική εργασία όσο και μετά με το τραγούδι. Άπειρες ώρες τραγουδιού. Η δουλειά είναι αυτή που με κράτησε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Πολλή οικοδομή, ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών, ο θείος μου ήταν χτίστης και εγώ μετά σπούδαζα υδραυλικός. Άρα έχω περάσει από πολλά στάδια της οικοδομής. Έχουν πλημμυρίσει τρεις φορές τα σπίτια μου. Ήμουν υδραυλικός και δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή γιατί στα 17 μου άρχιζα πια να τραγουδάω επαγγελματικά.

Τότε στις ντισκοτέκ που δούλευα, έπλενα τα ποτήρια, καθάριζα, ήμουν σερβιτόρος, λίγο dj μέχρι να έβγαινε ο επαγγελματίας. Το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ με τους φίλους μου πηγαίναμε σε ταβερνούλα με live μουσική. Έτσι μεγάλωσα και εγώ. Στα 17 μισό ήταν η πρώτη μου μουσική δουλειά.

Έχω περάσει από πολλά στάδια της μουσικής, το είχα πει και στον Light ότι άκουγα πρώτος τη ραπ μουσική. Από παιδάκι όταν ερχόμασταν στο χωριό, επειδή μεγάλωσα στη Γερμανία, όπου είχε γάμους, χαρές τραγούδια, εγώ καθόμουν δίπλα στους μουσικούς και άκουγα πώς έπαιζαν. Μου άρεσαν πολύ τα ντραμς, παίζω μέχρι και σήμερα.

Στα 14-15 μου χρόνια, ήρθε ένας γείτονας από την Αυστραλία, έπαιζε αρμόνιο, ο μπαμπάς του ταξιτζής και έπαιζε μπουζούκι. Όταν ήρθε δίπλα μας και είδα το μαγικό δωμάτιο, μπαίναμε μετά το σχολείο το απόγευμα και βγαίναμε από εκεί στις 12 το βράδυ. Εκεί, ηχογραφούσαμε τραγούδια. Γεννιέσαι καλλιτέχνης με ταλέντο, δε γίνεσαι. Να δοκιμάσουν όλοι το πάθος τους και την αγάπη τους. Δυστυχώς πρέπει να γεννηθείς με το ταλέντο και μετά να το δουλέψεις. Δε φτάνει μόνο να γεννηθείς, πρέπει και να δουλέψεις, να πιάσεις την ευκαιρία».

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Ρέμος: Το music video της νέας του επιτυχίας και το μήνυμα για την αγάπη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ