Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Δεν είναι κακό το γεγονός ότι η πρωινή ζώνη εδώ και 1-2 χρόνια ασχολείται και με κοινωνικά θέματα, κακός είναι ο τρόπος που ασχολούνται κάποιοι, όχι το αν ασχολείσαι και ποιος ασχολείται. Ως προς τον τρόπο έχω τεράστιες ενστάσεις. Δεν μπορείς να σχολιάζεις ένα ριάλιτι με την ίδια σοβαροφάνεια που ασχολείσαι με ένα έγκλημα ή μία κακοποίηση», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Κατά μία έννοια έχει κερδίσει το στοίχημα με τον εαυτό του. Από τη στιγμή που ξεπέρασε το άγχος να αποδείξει ότι είναι της σοβαρής δημοσιογραφίας και όχι της ελαφράς, έχει βρει μια ισορροπία και πρέπει να είναι ικανοποιημένος, γιατί αυτό που είχε στο μυαλό του το πέτυχε. Είναι έξυπνος και μπορεί να προσαρμόζεται. Μπορεί να κάνει και λεγόμενο “one man show”.

Με τη Δούκισσα Νομικού ήταν σαν το λάδι με το νερό δεν κολλάνε πουθενά. Με την Μαρία Κορινθίου δεν είναι δίπλα. Η Μαρία Κορινθίου βγαίνει το δεύτερο μέρος της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε το πρωινό και ήρθε και μετά ως συμπαρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας. Εκεί φάνηκε και η διάσταση. Η φαιη Σκόρδα πήγε σε ένα αχαρτογράφητο πέλαγος γιατί αν έμενε στον ΑΝΤ1 δεν θα ήταν το πρώτο βιολί. Οι πολλές αλλαγές δεν ξέρω πού θα βοηθήσουν. Καταρχάς ήταν λάθος που έφυγαν “Οι Αταίριαστοι” από εκεί που ήταν και ήρθε ψυχαγωγικό πρόγραμμα».

«Ο Νίκος Μουτσικάς κάποια στιγμή θα επιστρέψει»

Για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Star, o Αντώνης Πρέκας είπε: «Όταν παίρνεις μία απόφαση, όπως το Star, και βλέπεις ότι είναι η σωστή, πρέπει να επιμένεις στην επιλογή σου».

Τέλος αναφέρθηκε τόσο στον Νίκο Μουτσινά όσο και στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Η αγρανάπαυση είναι πάντα καλή, ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς θα δει πώς θα επανέλθει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Η εκπομπή του κούρασε τον ίδιο. Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, από τα δελτία τύπου που περιέγραφαν το περιεχόμενό της είχε μία “τρικυμία εν κρανίω”. Το λάθος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ότι από την αρχή παρουσιάστηκε ετεροπροσδιοριζόμενη. Όταν λες ότι είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Βόλτα στη φύση με την κόρη της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ