Τον προηγούμενο νικητή του J2US εντόπισε στα παρασκήνια η κάμερα του Ηappy Day. Η «Λόλα» όπως μας συστήθηκε στην προηγούμενη σεζόν μέσα από το φαντασμαγορικό σόου παρακολούθησε τις πρόβες των ζευγαριών. «Ήρθα να πιώ καφεδάκι, να δω πρόβα. Μου λείψατε» είπε ο ίδιος στην κάμερα.

Ο Αντώνης Παπαηλίας απάντησε σε σχετική ερώτηση και αποκάλυψε τα ζευγάρια που έχει ξεχωρίσει από το φετινό J2US. Τον Γιώργο Βογιατζάκη με τη Ναταλία Αργυράκη, τη Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ, την Εύη Δρούτσα με τον Βο, την Κατερίνα Στανίση με τον Παντελή Τουτουντζή.

«Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στο J2US. Θα το ήθελα πολύ. Δεν έχουμε κάνει μαία συζήτηση» τόνισε.

Να θυμίσουμε πως ο Αντώνης Παπαηλίας νίκησε στο προηγούμενο J2US μαζί με τον Λευτέρη Μητσόπουλο. Η «Λόλα» έχει πει σε συνέντευξη στο ΟΚ! για την εμπορεία στο J2US: «Το ταξίδι ήταν απίστευτο. Από το ένα μέχρι το δέκα, θα βάλω δέκα με τόνο για όλη την παραγωγή, από τον αρχηγό, τον Νίκο Κοκλώνη, μέχρι εκείνους που έχουν βοηθητικούς ρόλους. Πηγαίναμε στο στούντιο και ήταν όλοι χαρούμενοι. Άρα το αφεντικό, ο Νίκος Κοκλώνης, κάτι κάνει καλά. Για τον Νίκο τι να πρωτοπώ; Τον αγαπώ, δεν τον ξέρω πολύ καλά, τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ