Ο Αντώνης Παπαηλίας ενσαρκώνει εδώ και χρόνια τη Λόλα και φέτος το κάνει και στη σκηνή του J2US. Μαζί με τον Λευτέρη Μητσόπουλο στο 8ο live του J2US θα τραγουδήσουν το δυναμικό «Θα εκραγώ».

Ο φωτογραφικός φακός του okmag «έπιασε» τον Αντώνη Παπαηλία στα παρασκήνια του φαντασμαγορικού σόου του Alpha να αφήνεται στα έμπειρα χέρια των make up astist του σόου που θα τον μεταμορφώσουν στη Λόλα.

Ο Αντώνης Παπαηλίας εκτός από το J2US βρίσκεται εδώ και χρόνια ως Λόλα στα live του Τόνι Σφήνου. Αλλά όπως έχει δηλώσει στο ΟΚ! η περσόνα αυτή προϋπήρχε. «Εγώ τον Τόνι Σφήνο τον γνώρισα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και ο ρόλος της Λόλας προϋπήρχε στις παραστάσεις του. Απλά όταν ανέλαβα τη Λόλα, νιώθω πως πήγα τον ρόλο ένα βήμα πιο πέρα – τον πήγα σε άλλο επίπεδο, ας πούμε, πιο επαγγελματικό. Η Λόλα είναι τραγουδίστρια, ερωτευμένη με τον Τόνι Σφήνο, η οποία κρυφοκοιτάζει σε ποια κλαμπ έχει συναυλία ο Τόνι και πηγαίνει μήπως και τον κατακτήσει ερωτικά. Αυτό είναι το κόνσεπτ του ρόλου της Λόλας και κάθε φορά αυτοσχεδιάζουμε».

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Γεωργιάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ