Αντώνης Κρόμπας μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή του. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μια».

«Στην υποκριτική είναι ευκολία το να είναι κάτι κοντινό σου, αρκεί να μην το αντιμετωπίσεις ως ντοκιμαντέρ. Είναι πάντα ρόλος. Για παράδειγμα, ένας γκέι παλιά που καλείτο να παίξει τον γκέι “υπερέπαιζε”, γιατί θεωρούσε ότι αυτό που φέρει δεν είναι αρκετό. Τους χειρότερους γκέι τους έχουν κάνει γκέι στην τηλεόραση, ενώ ένας ψύχραιμος παρατηρητής μπορεί να δει ποιο είναι ακριβώς αυτό το τόσο-όσο. Αυτό έχει ξεπεραστεί πλέον, είναι περισσότερο τηλεόραση του ’90. Εννοείται ότι θα έκανα έναν γκέι ρόλο αλλά δεν θα έβαζα μέσα αυτά τα στοιχεία της καρικατούρας», είπε ο Αντώνης Κρόμπας.

«Το χαστούκι δεν ήταν η περίοδος που ήμουν άνεργος. Είναι μέρος της κανονικότητας για έναν ηθοποιό να μείνει χωρίς δουλειά. Για μένα τομή ήταν τα 40 χρόνια, εκεί έφαγα μία «σφαλιάρα» συμπαντική», εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Αντώνης Κρόμπας και πρόσθεσε: «Κι εγώ το άκουγα και γελούσα. Έλεγα: σιγά, ένα νούμερο είναι, από τα 39 πηγαίνεις στα 40. Έκανα μία αλλαγή 180 μοιρών στη ζωή μου. Δεν ήταν εξωτερικά τα ερεθίσματα, ήταν πιο βαθύ, πιο εσωτερικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ