Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης, στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολυσυζητημένη υπόθεση του πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος και αποχώρησε και από τις δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο ίδιος τόνισε: «Σίγουρα αυτή η χειρότερη στιγμή μας. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω».

«Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή. Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Μου έκανε τρομακτική εντύπωση από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα έγινε αυτή η επίθεση σε τηλεοπτική εκπομπή»».

Δείτε το βίντεο: