Ο Αντώνης Δημητριάδης είναι οικογενειάρχης, επαγγελματίας και επιτυχημένος σε ό,τι κάνει. Αυτό άλλωστε δείχνει η πορεία του. Παράλληλα όμως είναι και ο άνθρωπος που κατάφερε να φέρει ξανά μαζί μπροστά στη μικρή οθόνη δύο από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες στην Ελλάδα. Τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Είναι κι άλλα πολλά ο Αντώνης Δημητριάδης. Θα έλεγε κανείς πως είναι το πρόσωπο στο οποίο δεν μπορεί κανείς να πει τη λέξη «Όχι». «Ήταν τόσο αντρίκια η συμπεριφορά του και τόσο γλυκιά η πρόταση του, που εκείνη τη στιγμή του είπα “Άντώνη το βλέπω θετικά”», αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά σχετικά με την πρόταση που της έγινε για την παρουσίαση της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω. Στον Αντώνη δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί.

«Ξανασυστήθηκα στο “Σπίτι με το Mega” γιατί υπάρχει κόσμος που δεν με ξέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να με ξέρει» δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά ενώ πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να βρεθεί στο πλευρό της είτε στη χριστουγεννιάτικη είτε στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή. Τι κι αν η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega απέφυγε να απαντήσει, η Ρούλα ήταν ξεκάθαρη «Σου δίνω χρόνο έως τη Δευτέρα για να μου απαντήσεις». Η Ελένη Μενεγάκη αμέσως κατάλαβε. Κοίταξε στο πλατό της, εντόπισε τον Αντώνη Δημητριάδη και ρώτησε ευθέως αν αυτός ευθύνεται για την πρόταση.

27 χρόνια λοιπόν πέρασαν από την πρώτη φορά που Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη έκατσαν μαζί στον καναπέ του Πρωινού. Το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου η τηλεοπτική συνύπαρξη της χρονιάς έγινε στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» με τον Αντώνη Δημητριάδη να κάθεται ανάμεσά τους σε ένα από τα διαλείμματα. «H πρώτη φωτογραφία μετά από 27 χρόνια με τις δύο μεγάλες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης στην συνάντηση της χρονιάς με σεβασμό και εκτίμηση. Κάπως έτσι γράφεται αληθινή ιστορία. Τα σχόλια δικά σας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Ως project manager της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», ο Αντώνης Δημητριάδης έχει φροντίσει ώστε να βρεθεί η Ρούλα Κορομηλά στη θέση της παρουσίασης δίνοντας μια διαφορετική νότα στις μουσικές βραδιές του Mega.

Ο πολυπράγμων Αντώνης Δημητριάδης όμως δεν σταματάει μόνο εκεί. Παράλληλα, κρατάει συντροφιά στο κοινό των ερτζιανών Δευτέρα με Πέμπτη από τις 22.00 μέχρι τη 01.00 στο My Radio 104,6 FM και κάθε Κυριακή 21.00 με 22.00 στο Mad Radio 106,2. Άλλωστε η κονσόλα είναι η μεγάλη του αγάπη. Όχι η μεγαλύτερη. Τον θρόνο στην καρδιά του έχει η πεντάχρονη κόρη του, στην οποία αφιερώνει κάθε ελεύθερο λεπτό της μέρας του. Άλλωστε είπαμε οικογενειάρχης, επαγγελματίας και επιτυχημένος σε ό,τι κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ