Ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι επί δέκα χρόνια στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Όσα είχαν ζήσει μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι αμέτρητα και όπως περιέγραψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» οι δύσκολες στιγμές ανάμεσά τους δεν έλειψαν.

«Σε μια μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, υπάρχουν ωραίες στιγμές, υπάρχουν άτυχες στιγμές, αυτή είναι η ζωή, δεν μπορεί να είναι ρουτίνα γιατί αν είναι ρουτίνα δεν βγαίνει και καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές και διαφωνίας και κάποιας έντασης, αλλά όλα αυτά μέσα στα επαγγελματικά πλαίσια και κυρίως στα συναδελφικά πλαίσια. Παντού συμβαίνει αυτό», δήλωσε ο Αντώνης Αντωνίου.

Ο Αντώνης Αντωνίου περιγράφει τον αποχωρισμό Μηνά – Βούλας

Επιπλέον, ο Αντώνης Αντωνίου περιέγραψε τη σκηνή που Μηνάς και Βούλα αποχωρίστηκαν στη σειρά. «Πάρα πολύ δύσκολη η σκηνή του αποχωρισμού με τη Βούλα. Ήταν όλα τα παιδιά, όλο το team της Μουρμούρας. Βέβαια εμείς, απ’ την άλλη, το χαρήκαμε σαν ηθοποιοί γιατί πραγματικά ήταν πάρα πολύ ωραίο, πάρα πολύ αισθητικό και πολύ συγκινητικό. Μας άρεσε πάρα πολύ», δήλωσε.

Ο ηθοποιός έμαθε από την ίδια την Ελένη Κοκκίδου για την απόφασή της να αποχωρήσει. «Μου το είπε η ίδια για να μην το μάθω από αλλού. Έχω άλλες βλέψεις, μου είπε, έχω άλλες διαθέσεις, έχω άλλα όνειρα και θα τα ακολουθήσω. Της είπα αυτό είναι ιερό πράγμα, ο καθένας ακολουθεί τον εαυτό του, ακολουθεί τα όνειρά του, τα θέλω του, γι’ αυτό ζούμε», ανέφερε.

Πώς θα εμφανιστεί η Βούλα στη σειρά;

«Η Βούλα θα εμφανίζεται σαν φάντασμα. Επειδή έχει την έγνοια μου θα έρχεται σιγά σιγά να με βοηθάει, όποτε υπάρχει αδιέξοδο, όποτε νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να με βοηθήσει. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, αλλά όλο αυτό έχει μια γοητεία. Προς το παρόν δε τη βλέπω. Στην πορεία θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα γίνει».

Για τον χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Κατσανδρή στη «Μουρμούρα»

«Στην αρχή τα πράγματα είναι λίγο περίεργα γιατί με συμπαθεί, αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος στη μνήμη της Βούλας. Οπότε υπάρχει μια προσπάθεια προσέγγισης και μία προσπάθεια αποφυγής, η οποία σιγά σιγά ατονεί. Δε ξέρω πως θα εξελιχθεί… Επειδή έρχεσαι συνέχεια και συνέχεια γίνεται συνήθεια κι όταν παύει να έρχεται με βάση ένα σχέδιο που καταστρώνει ο ξάδερφος, αρχίζει να με ενδιαφέρει πια γιατί δεν έρχεται. Κάπως έτσι είμαστε μέχρι στιγμής».

«Οι σεναριογράφοι έχουν το ταλέντο και την ουσία της υπόθεσης και την εξελίσσουν μ’ ένα ωραίο τρόπο όπου εμείς απλώς ακολουθούμε. Αυτό που λατρεύω πιο πολύ στον Μηνά είναι το χιούμορ του και διαφωνούμε στην υπομονή του», είπε επίσης ο Αντώνης Αντωνίου.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Κοκκίδου: Μιλά πρώτη φορά μετά το τέλος της «Βουλίτσας» από τη «Μουρμούρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ