Μια καλοκαιρινή φωτογραφία από τις διακοπές της μετά το τέλος της εκπομπής με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, μοιράστηκε η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος απολαμβάνει χαλαρές στιγμές.

Καλημέριζε καθημερινά τους τηλέθεατές μέσα από την εκπομπή, «Κοινωνία ώρα Mega», ωστόσο αυτήν την περίοδο ξεκουράζεται, για να επανέλθει τη νέα σεζόν.

Η Ανθή Βούλγαρη έχει ξεκινήσει τις διακοπές της με την οικογένειά της και όπως πάντα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία. Το απόγευμα του Σαββάτου, η δημοσιογράφος ανέβασε ένα story στο Instagram, ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει αναδείξει το «Κοινωνία Ώρα Mega» σε μία από τις αγαπημένες του εκπομπές και αυτό είναι κάτι που χαίρονται και οι δύο ιδιαίτερα.

Για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Mega αλλά και τη ζωή και τη γνωριμία με τον σύζυγό της μίλησε η Ανθή Βούλγαρη στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε και την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί ενώ εναντιώνεται στις πιέσεις και τις ταμπέλες που δέχονται οι γυναίκες της ηλικίας της γι’ αυτό το θέμα. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για το ΟΚ! την συνάντησε και η κάμερα του okmag και μας απάντησε σε ένα γρήγορο Q&A.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ