Η Ελεονώρα Μελέτη στο πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει», από το οποίο το OK! εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα, μιλάει για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων. Μια διαδικασία για την οποία ακολουθούν όλο και περισσότερες γυναίκες. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της Ανθής Σαλαγκούδη. Ήταν κάτι που το σκεφτόταν πριν από το Survivor και τελικά το έκανε πράξη τώρα. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση στην εκπομπή «Ελένη».

«Δεν είμαι από τα κορίτσια που έχω στο μυαλό μου τον γάμο, τα παιδιά. Τουλάχιστον δεν το είχα μέχρι τώρα», εκμυστηρεύεται η Ανθή Σαλαγκούδη. «Ασκείται κοινωνική πίεση να κάνει κανείς παιδιά» αναφέρει συμπληρώνοντας ότι δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο.

«Την κατάψυξη ωαρίων την κάνω γιατί κάποια στιγμή, μπορεί στα 40 μου, μπορεί μετά τα 40 μου να μου γεννηθεί αυτή η επιθυμία», εξηγεί και αναφέρει πως ήθελε να μιλήσει για αυτό το θέμα γιατί ακόμα θεωρείται ταμπού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα λέει η Ανθή Σαλαγκούδη για τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης αναφορικά με το κόστος, τον χρόνο και τα συμπτώματα που έχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ