Με αφορμή τα 39α γενέθλιά της η Αντελίνα Βαρθακούρη έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο κάνοντας τον απολογισμό της γενεθλιακής χρονιάς.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δημοσίευσε μια φωτογραφία πορτρέτο της και στη λεζάντα έγραψε: «39 σήμερα… Ευγνώμων για τη χρονιά που έφυγε, για την ηρεμία, τη γνώση και τη σιωπή που μου χάρισε.

Περιμένω με μια μεγάλη, ορθάνοιχτη, ζεστή αγκαλιά τη χρονιά που μόλις μπήκε. Σίγουρα δεν έχω τη σφριγηλότητα των 20 αλλά ξέρω καλύτερα τον ”δρόμο”, αντέχω να συγχωρώ περισσότερο, να αγαπώ περισσότερο, να προσαρμόζομαι, να εξελίσσομαι, να βλέπω τα λάθη μου, να ξέρω πότε πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και πότε να πατήσω γκάζι.

Η ζωή είναι όμορφη, είναι και δύσκολη αλλά στην ουσία τι χρειαζόμαστε όλοι μας; Μια γωνιά να ξαποστάσουμε, λίγο φαγητό και μια αγκαλιά να μοιραστούμε τη ζωή. Μην φοβάστε, μην στενοχωριέστε, μην αγχώνεστε και μη δίνετε δύναμη σε πραγματα χωρίς αξία, μην κρίνετε, μην βουλιάζετε σε τοξικότητες, μην σπαταλιέστε και μην αναλώνεστε.

Κρατήστε τη μοναδικότητα σας! Ήρθαμε όλοι σε τούτη τη γη για να μάθουμε, να γίνουμε καλύτεροι και να προχωρήσουμε. Ο καθένας το δικό του μάθημα, τον δικό του δρόμο. Γίνε μορφωμένος διαβάζοντας… Μείνε ελεύθερος διαβάζοντας περισσότερο… Πρόσφερε με συνέπεια μια στάλα αγάπης γύρω σου και θα δεις θαύματα.

Οικογένεια μου όμορφη, σας λατρευω, σας ευχαριστώ για όλα, για εσας ζω, αναπνέω και υπάρχω. Εσείς είστε τα πάντα μου, το νόημα, η ούσια, το μάθημά μου και η γείωσή μου. Εσείς είστε τα πάντα μου. Εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου υγεία, ευλογία, ευτυχία, θαλπωρή, γαλήνη, πολλή αγάπη, αντοχή, καθαρό νου για τα δυσκολα και καλοτυχία στην οικογένεια μου, σε όλους εσάς και σε μένα.

Να έχουμε όλοι ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με τις ευχές σας».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε λαχταριστά τσουρέκια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ