Λίγες μόλις μέρες μετά τα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη που έγιναν viral. ο γνωστός Pr Manager ταξίδεψε στο Ντουμπάι με την Άννα Βίσση. Οι δυο φίλοι έφυγαν χθες από την Ελλάδα και βρέθηκαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Άννα Βίσση μάλιστα έκανε και τις πρώτες αναρτήσεις από το Ντουμπάι, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται και πάλι σε διακοπές.

Η Άννα Βίσση και ο Χάρης Σιανίδης βρέθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Μπουρτζ Αλ Αράμπ και η Ελληνίδα σταρ δημοσίευσε φωτογραφίες και video.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως το Ντουμπάι είναι «μια ώρα μπροστά από την Ελλάδα και μια εποχή πίσω». Εκεί άλλωστε η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή και μοιάζει να είναι ακόμη καλοκαίρι. Αυτός είναι και ο λόγος που η Άννα Βίσση επέλεξε για τις βόλτες της casual καλοκαιρινό outfit.

Οι δυο φίλοι επισκέφθηκαν την τοπική αγορά, έκαναν τις βόλτες τους και βρέθηκαν στο lunch event των διάσημων οίκων Gucci και Balenciaga που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

Όσο για τη βραδινή τους διασκέδαση; Η Άννα Βίσση και ο Χάρης Σιανίδης βρέθηκαν στο Nammos στο Ντουμπάι. Εκεί συνάντησαν και τον επιχειρηματία Πέτρο Στάθη (που συμμετέχει με ποσοστό 50% στο συγκεκριμένο project) με τη Νέντα Στάθη.

Δείτε το άλμπουμ από τη μίνι απόδραση του Χάρη Σιανίδη και της Άννας Βίσση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ