Μετά από δύο sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο Θέατρο Άλσος, η Άννα Βίσση πραγματοποίησε δύο ακόμα live στο ιστορικό στέκι στο Πεδίον του Άρεως. Την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Ιουνίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε ξανά στη σκηνή και ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες της, με το κοινό από κάτω να την αποθεώνει.

Το βράδυ της Τρίτης, μαλιστα, την Άννα Βίσση απόλαυσαν τρία αγαπημένα της πρόσωπα, που ήρθαν από πολύ μακριά και την τίμησαν με την παρουσία τους σ’ αυτή τη μεγάλη συναυλία της.

Ο λόγος για τον γαμπρό της, Θανάση Πανουργιά και τα δύο εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα. Μπαμπάς και γιοι βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές, ενώ η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα παραμένει ακόμα στη Νέα Υόρκη λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την παρουσία του γαμπρού και των εγγονιών της στο Θέατρο Άλσος και, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δεν δίστασε να φωνάξει τον Θανάση Πανουργιά κοντά της και να του ψιθυρίσει κάτι στο αυτί, πάνω από τη σκηνή.

Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, ο Θανάσης Πανουργιάς με τους γιους του επισκέφθηκαν την Άννα Βίσση στα παρασκήνια, ενώ οι τρεις άντρες τις οικογένειας πόζαραν και μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ