Η Άννα Βίσση έπαιξε Rouk Zouk στο καμαρίνι της στο Hotel Ερμού μαζί με τις Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και φυσικά παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Στις 6 Απριλίου η Άννα Βίσση έδωσε ένα εντυπωσιακό show στο Hotel Ερμού και εκεί βρέθηκε η παρέα για να την απολαύσουν επί σκηνής. Όπως θα δείτε στο βίντεο που μοιράστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου στον προσωπικό της ογαριασμό στο Ιnstagram, αποφάσισαν να παίξουνε όλες μαζί ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δίνει το σύνθημα και η συνέχεια είναι απίστευτα αστεία. Η λέξη που έψαχναν ήταν το κουκούτσι. H Ζέτα Μακρυπούλια λέει στο αυτί της Μαρίας Καβογιάννη την λέξη και η Αννα Βίσση προσπαθεί να βρει και τη βρίσκει.

Στη συνέχεια σειρά έχει η Βίκυ Σταυροπούλου ότι αυτή η λέξη υπάρχει στην ελιά. Η Βίκυ Σταυροπούλου την βρίσκει με τη μία και στη συνέχεια η Βίκυ περιγράφει τη λέξη στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Τι μυαλό έχεις;» της λέει και ξεσπούν όλες στο γέλιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ένα απίθανο στόρι ανέβασε η Βίκυ Σταυροπούλου πριν από λίγο καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στo Ιnstagram. Η ηθοποιός και κριτής του J2US έστησε μαζί με την παρέα της ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι τύπου Rouk Zouk στην ύπαιθρο.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο Euphoria Studios, το αγροτουριστικό κτήμα που έχουν αγοράσει εδώ και μερικά χρόνια η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στη Σάντοβα, τον Κάμπο Μάνης.

Μαζί με τη Βίκυ βρίσκονται οι κολλητοί της Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Μαρία Καβογιάννη, Οι ατάκες είναι κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικές. Μάλιστα, ο κάθε παίκτης βάζει και διαφορετική λέξη στο μυαλό του. Το πιο απίθανο είναι ότι εξαιτίας της χημείας της παρέας, όλοι πετυχαίνουν τη σωστή απάντηση. Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει για άλλη μια φορά τον ρόλο της παρουσιάστριας, συντονίζοντας το παιχνίδι. Η ίδια προσπαθεί να μένει ψύχραιμη απέναντι στις αυθόρμητες ατάκες που ακούει αλλά και στις αντιδράσεις των ηθοποιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ