Ήταν λίγες εβδομάδες πριν όταν η Άννα Βίσση έλεγε σε ραδιοφωνική εκπομπή πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει στην πίστα, καιρού θέλοντος και Covid-19 επιτρέποντος. Πλέον η «Απόλυτη» σταρ όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της είναι χαρούμενη αφού το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Αν και όπως έχει πει και η ίδια σε ραδιοφωνική της συνέντευξη θα της λείψει το στέκι της, το Hotel Ερμού.

Πιο συγκεκριμένα, η ‘Αννα Βίσση μαζί με την μπάντα της που εδώ και 6 χρόνια αποτελούν τη πιο hot μουσική πρόταση, επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη. Αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά που η Άννα Βίσση φιλοξενείται στο Barbarella live Party.

Το Barbarella live party μεταφέρεται στο πρώην Stage Live παίρνοντας μαζί τη ζεστή και μαγική του ατμόσφαιρα για να παρουσιάσει την εκρηκτική καλλιτέχνιδα σε μία νέα παράσταση όπου όλοι οι φίλοι και θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία και τη χαρά να απολαύσουν, να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν με τις αμέτρητες επιτυχίες, της απόλυτης ερμηνεύτριας.

Η Άννα Βίσση και η 14 μελής μπάντα της θα μας υποδέχονται στο Barbarella live party από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ