Τι κι αν η Σοφία Καρβέλα έκλεισε τα 39 της χρόνια για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα θα είναι πάντα η αγαπημένη κόρη τους, που μένει ίδια στο πέρασμα των χρόνων.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στο Athenee για τον εορτασμό των γενεθλίων της Σοφίας. Λαμπερά stories στο Ιnstagram ανέβασε ο CEO της Beautiful People PR Event, Χάρης Σιανίδης και η Χριστίνα Πολίτη, δύο φίλοι της οικογένειας που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι.

Η φωτογραφία του Νίκου Καρβέλα με την κόρη του Σοφία

Η Άννα Βίσση έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στα Social Media για να ευχηθεί στην κόρη της. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίσαμε μια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της Σοφίας Καρβέλα στην οποία ποζάρει με τον μπαμπά της Νίκο.

«Μπορούν και οι δυο να μου ραγίσουν την καρδιά αν θέλουν», έγραψε η Άννα Βίσση δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τη μεγάλη αδυναμία που έχει τόσο στην κόρη της όσο και στον πρώην άντρα της.

Η Άννα Βίσση διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην άντρα της και πατέρα της Σοφίας, Νίκο Καρβέλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η απόλυτη ελληνίδα σταρ έχει μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τις απόψεις της για τις σχέσεις.

Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά δήλωσε: «Δεν μου αρέσουν οι μόνιμοι δεσμοί εμένα, μου αρέσει η ελευθερία μου. Θέλω να είμαι ελεύθερο κορίτσι. Αιώνιο κορίτσι και ελεύθερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ