Στη Βενετία βρέθηκε η Άννα Βίσση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Ιταλία για θα τραγουδήσει live στη βάφτιση της κόρης του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της συζύγου του, Δήμητρας Κούστα.

Η βάφτιση του δεύτερου παιδιού θα έγινε στη Βενετία. Το ζευγάρι είχε προτιμήσει την Ιταλία και για τον γάμο του, αφού πραγματοποιήθηκε στο Σορέντο τον Ιούνιο του 2018.

Η εκθαμβωτική Άννα Βίσση σε μια μοναδική συναυλία στην Βενετία, με αφορμή την βάπτιση της νεοφώτιστης Στεφανίας έκανε μια σαρωτική εμφάνιση και μάγεψε τους καλεσμένους.

Η Ελληνίδα σταρ φορούσε μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, ειδικά φτιαγμένη για την συναυλία της, μια κρυστάλλινη φόρμα black Panther διακοσμημένη με 300,000 κρύσταλλα swarovski στο χρώμα του jet hematite, η οποία συνοδευόταν από κρυστάλλινα γάντια και παπούτσια διακοσμημένα με κρυστάλλους στο ίδιο χρώμα, και κεντημένα γυάλινα κρόσσια.

Μια custom made δημιουργία εμπνευσμένη από τα glam disco clubs της Αμερικής την δεκαετία του 70,όπως τo Village Underground ,το Retroclub NY,και το θρυλικό Studio 54.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ