Η παρουσίαση του βιβλίου του πατέρα της Άννας και Τέα Πρέλεβιτς, Μπάνε πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο του αθλητισμού και της τηλεόρασης, βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έγραψε βιβλίο με τίτλο «Η δύναμη της ήττας» όπου αφηγείται την επαγγελματική του πορεία στο χώρο του αθλητισμού αλλά και μερικές συμβουλές που δίνει σε όλο τον κόσμο. Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου μίλησαν και η Εβίνα Μάλτση, ο Νάσος Γαλακτερός, η Ρούλα Μαντή και ο Ανδρέας Τσεμπερλίδης.

Δίπλα του, δεν γινόταν να έλειπαν οι κόρες του, Άννα και Τέα οι οποίες στηρίζουν τον πατέρα τους σε κάθε βήμα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Νάσος Γαλακτερός, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Παύλος Γαλακτερός
Μπάνε Πρέλεβιτς
Άννα Πρέλεβιτς, Μπάνε Πρέλεβιτς και Τέα Πρέλεβιτς

Λίγα λόγια για το βιβλίο του Μπάνε Πρέλεβιτς

«Με λένε Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, αλλά όλοι με φωνάζουν “Μπάνε”. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα του Βελιγραδίου. Μου άρεσε πάντα να σουτάρω, και αυτό έμαθα να το κάνω καλά – έμαθα να κάνω και άλλα καλά, αλλά ο κόσμος με θυμάται για τα μεγάλα σουτ που πήρα. Κάποια τα έβαλα, κάποια τα έχασα… Έτσι είναι η ζωή ενός αθλητή: στα εύστοχα σε αποθεώνουν, από τα άστοχα όμως μαθαίνεις. Έπαιξα σε διάφορες ομάδες, αλλά πέρασα μια ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ. Εκεί ανδρώθηκα, εκεί έζησα στιγμές θριάμβου και πικρίας, εκεί αγάπησα και αγαπήθηκα. Και αν επικρίθηκα λίγο κάποια στιγμή, στο τέλος μένει μόνο η αγάπη. Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα κέρδισα στην καριέρα μου – αγώνες, τίτλους, χρήματα, αξέχαστες στιγμές, φίλους… Τα περισσότερα όμως τα κέρδισα χάνοντας…».

Διαβάστε επίσης: Άννα και Τέα Πρέλεβιτς: Επέλεξαν τα glam φορέματα που θέλουμε για τα πάρτι των γιορτών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ