Το ταξίδι τους μετά τον γάμο τους απολαμβάνουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός. Οι νεόνυμφοι περνούν ανέμελες στιγμές δίπλα στο κύμα. Πλέον στην οικογένεια εκτός από την Ούρσουλα Νομικού και τη Δούκισσα Νομικού υπάρχει και άλλη κυρία Νομικού…

Μάλιστα μέσω Instagram η Άννα Πρέλεβιτς μας δείχνει τα νέα της αξεσουάρ, Ως κυρία Νομικού πλέον δείχνει τα νέα της αποκτήματα. Όπως για παράδειγμα, τις νέες κλειδοθήκες εκείνης και του συζύγου της.

Πάνω γράφουν «κύριος Νομικός» και «κυρία Νομικού».

Τα ιδιαίτερα και χειροποίητα αξεσουάρ

Στο ίδιο concept ακολουθεί και η τσάντα της, Από καμβά γράφει με μαύρα γράμματα «κυρία Νομικού». Το ίδιο και το custom made τζιν μπουφάν. Στην πλάτη είναι γραμμένη με καλλιγραφικά γράμματα το «κυρία Νομικού» ενώ στο πλάι είναι ζωγραφισμένη μια κόκκινη καρδιά.

Μετά τον λαμπερό γάμο τους η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός αποφάσισαν να κάνουν «μίνι διακοπές» όπως τις αποκαλεί το μοντέλο και παρουσιάστρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο Anassa City Events στο Πάρκο Στρατού στο Γουδή παρευρέθηκαν 165 καλεσμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ