Η μελαχρινή καλλονή, Άννα Πρέλεβιτς, συμμετέχει στην εκπομπή «Η Τέλεια Απόδραση» του Alpha, στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου.

Η εκπομπή επιστρέφει σήμερα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και ο Χρήστος Φερεντίνος θα μας ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, κάθε Κυριακή βράδυ.

Πριν την πρεμιέρα τους, η Άννα δημοσίευσε στο Instagram account της μερικές φωτογραφίες που έβγαλε στο κομμωτήριο και μας έδειξε την αλλαγή που έκανε τα μαλλιά της ώστε να ξεκινήσει ανανεωμένη τη νέα σεζόν.

Η «Η Τέλεια Απόδραση» είναι ένα παιχνίδι για δύο παίκτες. Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους. Αν τα καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να τα ανοίξουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ