Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους διανύει η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θα ενώσει σύντομα τη ζωή της με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και πριν από λίγο καιρό δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Μάλιστα το μοντέλο έχει εξομολογηθεί πως από τη στιγμή που γνώρισε τον Νικήτα Νομικό, κατάλαβε ότι εκείνος ήταν ο άνδρας της ζωής της.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram της. «Είπα το “ναι”» έγραψε αρχικά και κάτω από τη φωτογραφία όπου δείχνει το μονόπετρό της. Η ίδια μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση αποκάλυψε την πρόταση γάμου που της έγινε.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός αυτό το διάστημα βρίσκονται στη Σύρο όπου η παρουσιάστρια φοράτο μονόπετρό της σε πολλές από τις εξορμήσεις της.

Πριν από λίγη ώρα αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις των followers της. Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και το αν έχει άγχος για τον γάμο της. Η ίδια απάντησε: «Να σας πω την αλήθεια εγώ που δεν αγχώνομαι για τέτοια θέματα αγχώθηκα τις προάλλες γιατί με ρωτάει ο περίγυρός μου πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμα (ημερομηνίες, διαθεσιμότητες λόγω covid, κλπ) και ένιωσα λίγο άσχημα για μια στιγμή. Αλλά όλα καλά έχω μηδέν άγχος πάλι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ